Репродуктивна медицина у Києві: ЕКЗ з реальними шансами на успіх

Репродуктивна медицина у Києві: ЕКЗ з реальними шансами на успіх

При постановці діагнозу «безпліддя», багато сімейних пар на додаток до медичних проблем, що раптово звалилися на них, відчувають ще й серйозний психологічний шок. Однак сьогодні безпліддя – це не вирок, і сучасна репродуктивна медицина цьому є доказом. Не відмовляйтеся від бажання мати дитину, адже при своєчасному зверненні до фахівців найчастіше проблема вирішується не так і складно.

Безпліддя виліковно в більшості випадків. Але якщо немає жодного результату від консервативного та оперативного лікування, лікарі переходять до методів допоміжних репродуктивних технологій. До них відноситься штучна інсемінація та екстракорпоральне запліднення. У вас не виходить завагітніти? Клініка ЕКЗ у Києві LITA вам допоможе вирішити цю проблему. Тільки тут ви завжди отримаєте кваліфіковану допомогу в лікуванні як жіночого, так і чоловічого безпліддя.

Надійне та безпечне лікування безпліддя

У клініці репродуктивної медицини LITA:

  • повний спектр програм подолання безпліддя;
  • унікальні програми лікування всіх форм безпліддя;
  • власні діагностичні лабораторії;
  • результативне ЕКЗ.

Тут працюють грамотні лікарі-репродуктологи, які мають великий досвід діагностики та лікування різних форм чоловічого та жіночого безпліддя. Використання комплексного, системного підходу в лікуванні дозволяє їм досягати появи вагітності навіть у важких випадках. Для точної діагностики у клініці є все необхідне обладнання та налаштовані всі процеси. Кваліфікація персоналу дозволяє отримати результат максимально швидко, безпечно та точно.

66f6468eee50b.webp

Лікування безпліддя: передові технології

Якщо у вас протягом року не виходить зачати малюка - скоріше записуйтесь на консультацію до лікаря-репродуктолога, щоб якомога раніше розпочати лікування. Дізнатись скільки коштує ЕКЗ можна тут: https://litaclinic.com/skilki-koshtue-ekz/. Спільна робота фахівців різних профілів (уролог-андролог, гінеколог, ендокринолог, невролог генетик, репродуктолог) дозволяє поставити точний діагноз навіть у найскладніших та заплутаних випадках. Ви маєте можливість пройти необхідні процедури та обстеження від підготовки до зачаття в одному місці. Для кожної пари розробляється індивідуальна схема лікування безпліддя.

Своєчасне звернення до лікаря допоможе зберегти ваше здоров'я та народити здорового малюка. Довіряйте перевіреній клініці, в якій зроблять все можливе, щоб ви якомога швидше змогли стати щасливими батьками.