Секрети мамопластики: як вибрати ідеальний розмір грудей?

Секрети мамопластики: як вибрати ідеальний розмір грудей?

Далеко не кожній жінці щастить отримати від природи гарні красиві груди, тоді як наявність цієї принади може значно покращити жіночу самооцінку. Якщо раніше з цією проблемою було важко справитись, то сьогодні існують певні косметологічні методи, які допомагають досягти бажаної мети.

Зокрема отримала багато позитивних відгуків мамопластика в клініці Platinum Laser, яка дозволила багатьом жінкам покращити свою зовнішність.

Показання, по яким найчастіше проводиться мамопластика:

  • Асиметрія молочних залоз.
  • Неправильної форми соски.
  • Опущення грудей, яке часто зустрічається після лактації.
  • Вікові зміни в молочних залозах, які призвели до погіршення їх зовнішнього вигляду.

Не проводиться операція при важких захворюваннях внутрішніх органів, гострих інфекційно-запальних процесах, схильності до рубцювання та під час грудного вигодовування. Якщо подібні протипокази відсутні та у пацієнти є стійке бажання покращити свою зовнішність, тоді лікар допомагає з підбором ідеального розміру грудей.

Важливі нюанси підбору розміру грудей

  1. Підбирається в індивідуальному порядку з урахуванням пропорцій тіла та інших складових конституції.
  2. Замалий розмір імплантів може стати причиною незадоволення від проведеної операції, тому не потрібно боятись занадто помітного результату.
  3. Водночас дуже великі груди можуть викликати різні проблеми після операції, наприклад біль у спині через перенавантаження, порушення місцевого кровообігу в молочних залозах тощо.
  4. Занадто великі імпланти можуть призвести до надмірного розтягнення шкіри молочних залоз, в результаті чого через якийсь час прийдеться робити повторну операцію.

Під час підбору розміру імпланту лікар обов’язково оцінює пацієнтку комплексно, при необхідності використовує сайзери. Ці пристосування являють собою імітацію грудних імплантів і допомагають максимально наочно себе уявити після операції.

Види імплантів, які використовуються в мамопластиці

  • За формою розрізняють круглі та каплевидні, які можуть допомогти досягти ефекту «пуш-ап» та природного вигляду відповідно.
  • За поверхнею розділяються на текстуровані та гладкі.
  • За типом наповнення розрізняють силіконові, силікатні, гідрофільні.
  • За профілем імпланти можуть бути з низькою проєкція, середньою та високою, а також екстрависокі ендопротези, які дозволяють досягти дуже великих розмірів.

Сучасні імпланти виготовляються з урахуванням високих вимог до безпеки та комфорту використання. При правильній експлуатації практично до мінімуму знижується ймовірність розриву оболонки. Головне виконувати лікарські рекомендації, особливо в період реабілітації, який може тривати від кількох тижнів до декількох місяців. Все залежить від об’єму операції, яка була проведена, та загального стану після мамопластики.