У Луцьку погодили видачу квартир військовим

У Луцьку погодили видачу квартир військовим

Аби поліпшити умови проживання вісьмох військовослужбовців та їх родин, у Луцьку ухвалили рішення погодити видачу Міноборони їм квартир. Дехто з них стояв на обліку для отримання житла з 1993 року.

Про це стало відомо у середу, 16 серпня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконавчого комітету міськради розглянули звернення квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир та рішення комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання військовослужбовцям квартир. Рішення, відповідно якого вісім військовослужбовців отримають квартири, ухвалили одноголосно.

Нові квартири для військовослужбовців розташовані на вулиці Глушець, Залізничній та Арцеулова.

Також члени виконкому затвердили рішення житлової комісії військової частини А 0959 у Луцьку про надання службового житла для дев’яти військовослужбовців.

У списках не вказані прізвища отримувачів житла, яких було 8. Як повідомляє Конкурент, посилаючись на власні джерела, у цьому списку немає заступника голови обласної ради Григорія Пустовіта

Нагадаємо, на попереднє засідання виконкому 19 липня виносилось аналогічне рішення. Як стало відомо журналістам, у списку з 9 осіб був і заступник голови Волинської облради Григорій Пустовіт. Того дня члени міськвиконкому проєкт рішення не підтримали. Наразі його прізвище зникло зі списку, запевняє видання.

Читайте також:

Можливо зацікавить