Як шукати та замовляти товари на Amazon українцям

Як шукати та замовляти товари на Amazon українцям

Amazon ー не просто величезний маркетплейс, де можна придбати все що завгодно. Це найбільший світовий інтернет-ритейлер, що працює з 1994 року і починав як електронний магазин з продажу книг.

Купувати на цьому онлайн-майданчику може хто завгодно, проте доставка з Amazon в Україну недоступна. Розв’язати цю проблему допоможе форвардингова компанія EasyXpress. З її допомогою можна замовляти потрібні товари та отримувати їх у своєму місті без переплат і довгих очікувань.

Особливості покупок на Amazon

Асортимент маркетплейсу розширювався у міру розвитку, й наразі в каталозі доступно 34 розділи й дуже багато різноманітних категорій. Усі товари, представлені на сайті ー це безпосередньо продукція Амазону або сторонніх продавців, в останньому випадку вона може знаходитись на власному складі ритейлера або у власника (тоді її відвантажують на його умовах).

Тип товару безпосередньо впливає на швидкість та вартість доставки. Amazon дбає про свою репутацію, тому товари, представлені тут, завжди якісні та точно відповідають вказаним характеристикам. У разі порушення продавцем правил чи отримання товару в неналежному стані покупець завжди може подати скаргу, яка призводить до суворих санкцій.

Амазон не просто продає товари, але й має власні торговельні марки. Один із найбільш популярних у світі власних розробок ー це електронні книги Kindle, користуються попитом також планшети Fire. Щоб купувати на маркетплейсі з доставкою в Україну, потрібно спочатку зареєструватися та вказати американську адресу, яка надається в особистому кабінеті на сайті форвардера.

Деякі аспекти щодо придбання товарів на Amazon

Перше, про що потрібно пам’ятати ー митний ліміт, встановлений для іноземних поштових відправлень. В Україні ця сума становить 150 євро, тобто, якщо вартість товару буде вищою, доведеться заплатити податок. Його розмір становить 32% від суми перевищення. Щоб уникнути цього, можна розділити одне замовлення на декілька посилок.

Дізнатися більше про те, як проходить доставка з США в Україну, можна тут https://easyxpress.com.ua/uk. Також варто бути дуже обережним під час придбання побутової техніки через різницю в напрузі. В Америці стандартною є не 220, а 110 В, більшість приладів розраховані саме на такий показник.

У такому випадку для нашої електромережі додатково знадобиться перетворювач. Перед придбанням того чи іншого товару варто запевнитись, чи немає його в переліку заборонених до пересилання. Деякі види продукції не можна відправляти авіа ーнаприклад, лаки, парфумерію, автозапчастини.

Як знайти потрібний товар

Оскільки доступних категорій дуже багато, найкраще скористатися пошуковим рядком. Вводити назву потрібного товару необхідно англійською, конкретизувати запит, наприклад, додати фасон, колір, розмір ー дуже просто за допомогою фільтра. Вони відрізняються для кожної категорії товарів.

У карточці виробу вказано всю необхідну інформацію про нього ー наприклад, для одягу:

  • назва. Зокрема, буде прописано, для кого саме призначено модель, вказано найменування бренду виробника тощо;
  • вартість, розмір знижки. Пам’ятайте, що ціна може відрізнятися залежно від розміру та кольору. Якщо відтінок не має особливого значення, краще переглянути всі доступні варіанти;
  • умови, терміни доставки. Для українців цей розділ не настільки важливий, адже товар спочатку прийматиме, а потім пересилатиме форвардингова компанія;
  • розмірна сітка. Важливо ретельно перевіряти вказані значення, адже у виробників вони можуть відрізнятися;
  • опис, колір, розмір, фото.

В нижній частині сторінки можна переглянути відгуки покупців. Це корисна інформація, завдяки їй можна більше дізнатися про реальні характеристики виробу. Там же покупець ставить питання іншим користувачам або продавцеві. В розділах Coupons і Today’s Deals доступні пропозиції зі знижками.

Купувати на Амазон із доставкою в Україну реально, якщо скористатися послугами форвардингової компанії EasyXpress. Таким способом можна придбати все, що завгодно, з урахуванням митного ліміту. Маркетплейс відповідально ставиться до своєї репутації, тому пропонує тільки якісні товари ー як власних торговельних марок, так і від сторонніх продавців.