23-річний водій був п'яним: на Волині трапилася ще одна смертельна аварія

23-річний водій був п'яним: на Волині трапилася ще одна смертельна аварія

У селі Рокині Луцького району сталася смертельна аварія за участі двох легкових автомобілів.

Автопригода трапилася 15 вересня близько 23:15. Про це пише поліція Волині.

23-річний лучанин, керуючи автомобілем Opel Insignia в напрямку м. Луцька допустив зіткнення з попутнім транспортним засобом Mazda під керуванням 29-річної лучанки.

Як повідомляє ДСНС Волині, внаслідок ДТП в одному з автомобілів водій отримав тілесні ушкодження, до приїзду служб екстреного реагування був вивільнений з автівки очевидцями. Пасажира, заблокованого у салоні, деблокували рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту та передали працівникам медичної служби.

Внаслідок ДТП 34-річний пасажир автомобіля Mazda від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні. Водійку з травмами госпіталізували.

Слідчі затримали 23-річного водія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Триває слідство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

23-річний водій був п'яним: на Волині трапилася ще одна смертельна аварія23-річний водій був п'яним: на Волині трапилася ще одна смертельна аварія23-річний водій був п'яним: на Волині трапилася ще одна смертельна аварія

Читайте також:

Можливо зацікавить