Аварія підняла на ноги пів села: у Луцькому район двоє жінок на машині врізалися в стовп і огорожу. Відео

У Луцькому районі 20-річна п'яна водійка врізалася в стовп і огорожу

У Воротневі Луцького району – пʼяна ДТП. Водійка у стані алкогольного спʼяніння не впоралась з керуванням і знесла електроопору, огорожу та дерево. 

Мешканці вулиці, де сталася аварія, розповіли нашій знімальній групі, що пережили, - йдеться у сюжеті 12 каналу

Сергій розповідає про ДТП, що сталася увечері 26 березня у селі Воротнів під Луцьком. Чоловік каже, аварія підняла на ноги пів села.

Автомобіль «Фольксваген» мчав із високою швидкістю та зрештою злетів убік. Зніс електроопору, огорожу і дерево. Анатолій та Світлана мешкають на обійсті, куди влетіла машина. Чоловік вискочив на вулицю, коли почув гучний звук.

«Вишня стояла, забор був, бачте що робиться. Зразу вистріл проводів, електрика вистрілила. Виходжу, дивлюся: машина отут во стоїть, стовпа немає. Міліція приїжджала. То сказали, що в десять раз перевищує алкоголь», - показує місце аварії Анатолій. 

За словами мешканців,  в авто перебували двоє жінок і вони були дуже пʼяні. У поліції Волині нам підтвердили: за кермом була 20-річна жінка в стані сп’яніння, яка не впоралася з керуванням та зіткнулася з електроопорою. 

«Я ще не знаю, як вони живі осталися», - зазначила Світлана. 

Автомобіль, кажуть, рухався дуже швидко. При цьому, і водійка, і пасажирка не постраждали. Місцеві розповідають, що намагалися поговорити із жінками, але це не вдалося. Кажуть, жінки лаялися на мешканців вулиці.

За словами людей, жінки – переселенки з Донеччини й живуть на Волині не так давно. На щастя, обійшлося без людських жертв і потерпілих. Та до біди було недалеко - на вулиці часто граються діти.

Мешканці до пізнього вечора стояли на вулиці доти – доки не приїхали електрики і не знеструмили лінії електропередач, що лежали на дорозі. Згодом електропостачання відновили усюди, окрім хати, найближчої до стовпа. Тут цим займуться сьогодні.

В людей буде світло, просто тої хати одної не буде. 

У поліції також додали: у водійки не було водійського посвідчення. Тож на винуватицю ДтП склали адмінпротоколи за трьома статтями: керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння і без права на керування авомобілем, а також порушення правил дорожнього руху.

Читайте також:

Можливо зацікавить