Авто розірвало, водій загинув, а вагітна пасажирка у важкому стані: на Рівненщині сталася страшна ДТП. Фото

смертельна ДТП, Рівненська область

3 серпня, близько 11:30 години поблизу села Воскодави Гощанської ТГ Рівненського району на автодорозі Київ-Чоп трапилася ДТП за участю легкового автомобіля марки Mercedes. Внаслідок ДТП, загинув 25-річний водій Mercedes, а вагітна жінка потрапила у реанімацію.

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Рівненській області.

Зазначається, що водій автомобіля «Mercedes», 25-річний житель села Цепцевичі Сарненського району, рухаючись автодорогою «Київ-Чоп» неподалік селища Гоща, не впорався з керуванням та з невстановлених поки причин, виїхав за межі проїзної частини, де врізався у бетонний стовп.

Від отриманих травм на місці події чоловік загинув. Бійці ДСНС за допомогою спецобладнання провели деблокування травмованої пасажирки, яку потім допомогли транспортувати до карети швидкої медичної допомоги та загиблого водія. Потерпілу пасажирку госпіталізували до медичного закладу. Її стан наразі оцінюють лікарі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України.

Авто розірвало, водій загинув, а вагітна пасажирка у важкому стані: на Рівненщині сталася страшна ДТП. Фото

Обставини смертельної ДТП встановлюються.

Читайте також:

Можливо зацікавить