«Барбі» проти «Оппенгеймера»: скільки лучан подивились їх у кінотеатрах

«Барбі» проти «Оппенгеймера»: скільки лучан подивились їх у кінотеатрах

В Україні минуло два тижні від початку прокату фільмів «Барбі» і «Оппенгеймер». Ці кінострічки отримали неабияку популярність серед кіноманів з усього світу

Світові покази «Барбі» принесли 823,9 млн доларів, «Оппенгеймера» - 425,3 млн доларів, - повідомляє Forbes.

В Україні станом на 30 липня касові збори стрічок становили 76,7 млн гривень для «Барбі» і 59,4 млн грн - для «Оппенгеймера».

З 19 по 30 липня «Барбі» зібрала в Multiplex майже 31 млн грн з 203 тис. 323 проданих квитків. «Оппенгеймер», який стартував на день пізніше – понад 21,5 млн гривень та 130 тис. 803 квитки.

Це третій пік зборів у Multiplex під час повномасштабної війни. Перший відбувся на початку прокату «Аватар: Шлях води», другий спричинила «Мавка. Лісова пісня».  

Якщо мережі кінотеатрів Multiplex більший прибуток принесла «Барбі», то у «Планети Кіно» зворотна ситуація. Майже 16 млн грн приніс «Оппенгеймер», а 12 млн грн — «Барбі». Парадокс пояснити можна наявністю технології IMAX у п'яти кінотеатрах «Планети Кіно». Саме у таких залах радять дивитися «Оппенгеймера» — тоді чіткість і глибина зображення не мають рівних.

Що стосується статистики «Барбенгеймеру» в Луцьку, то більше переглядів серед жителів обласного центру має прем'єра «Барбі». Цю стрічку переглянули у кінотеатрах 6915 людей. «Оппенгеймера» подивилися 4216 глядачів.

«Барбі» проти «Оппенгеймера»: скільки лучан подивились їх у кінотеатрах

Читайте також:

Можливо зацікавить