Батька не дочекалися двоє дітей: на Волині попрощалися із Героєм Тарасом Савчуком

Батька не дочекалися двоє дітей: на Волині попрощалися із Героєм Тарасом Савчуком

У п'ятницю, 21 липня, на Волині в останню путь провели померлого в зоні бойових дій Тараса Савчука.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

З початком повномасштабного вторгнення він був мобілізований до лав Збройних сил України у березні 2022 року, служив у танковій бригаді. На жаль, 13 липня серце 39-річного воїна перестало битися.

Прощання розпочалось сьогодні біля будинку № 74, що на вулиці Шевченка, де проживав Тарас Савчук. Звідти траурний кортеж вирушив до храму Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, де і відбувся чин похорону. Попрощатись із воїном зібрались його рідні та близькі, побратими, представники влади, мешканці громади.

Міський голова Ігор Пальонка висловив слова співчуття та підтримки осиротілій родині, подякував за жертву, яку сплатив воїн та його рідні за незалежність України, за усіх нас.

«На жаль, Тарас Тарасович Савчук поповнює легіон воїнів світла і наше завдання – пам’ятати про це. Ця втрата вчергове нагадує усім нам, що маємо єднатися, аби врешті-решт здолати ворога», – підкреслив міський голова.

Поховали бійця на кладовищі села Поничів. На фронті нині продовжують захищати Україну і два рідних брати Героя, удома лишились батьки, дві сестри, дружина та син із дочкою.

Батька не дочекалися двоє дітей: на Волині попрощалися із Героєм Тарасом СавчукомБатька не дочекалися двоє дітей: на Волині попрощалися із Героєм Тарасом СавчукомБатька не дочекалися двоє дітей: на Волині попрощалися із Героєм Тарасом СавчукомБатька не дочекалися двоє дітей: на Волині попрощалися із Героєм Тарасом СавчукомБатька не дочекалися двоє дітей: на Волині попрощалися із Героєм Тарасом Савчуком

Можливо зацікавить