Без батька залишилося троє дітей: на війні загинув письменник Василь Паламарчук

На війні загинув письменник Василь Паламарчук

На Донеччині під час виконання бойового завдання загинув військовий, письменник та юрист Василь Паламарчук із позивним «Адвокат».

Про це повідомили в Олешківській територіальній громаді.

«Сьогодні на східному напрямку, під час виконання бойового завдання, загинув наш земляк, військовий, письменник Василь Паламарчук - коханий чоловік та люблячий батько трьох дітей. Вічна пам’ять та шана Герою! Щирі співчуття рідним і близьким!», - йдеться у дописі.

Рідні та знайомі діляться щемливими спогадами про загиблого Героя. Зокрема, військовослужбовця, бойова медикиня Інна Короленко написала, що «Василь Паламарчук, «Адвокат», найкращий ротний, друг, талановитий юрист, батько, чоловік і людина».

«Я вас фотографувала тоді на честь дня народження, а тепер цей портрет ходить мережею з написом «світла памʼять», - додала вона.

Зауважимо, що Василь Паламарчук написав книгу «Військовий непотріб», де він розповів про свій досвід служби в АТО протягом 2014-2015 років.

Учителька одного Олешківського опорного закладу освіти №4, Олена Каспірпевич розповіла про їхню останню розмову, яка була довгою і під час якої встигли поговорити про «різне». 

«Він казав, що не кине своїх хлопців. Він захищав нас, Україну, свою сім'ю, своїх дітей до останнього. Він вірив в Україну, хоч і бачив увесь треш зсередини. Куме. Робитиму все, що від мене залежить, для твоєї сім'ї. Хочу вірить, ти в кращому світі», - написала Олена на сторінці у фейсбуці. 

Вічна пам'ять і шана Герою!

Можливо зацікавить