Блогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька зізналася, що хворіла на булімію

Блогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька зізналася, що хворіла на булімію

Блогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька Іванна Гончарук зізналася, що хворіла на булімію.

Про це вона розповіла у своєму інстаграмі.

«У мене була булімія. Я про це вам казала і колись писала. Ви так часто пишете мені за ті кг, друзі, прошу вас, не закидайте в собі глибину! Не беріть приклад з тих дівчаток! Можливо, в мене не лям підписників і мій вплив інший, але я хочу до вас донести, що бути худою та інстаграмною малишкою - це не така чудова робота, як вам здається! За кожною подібною картинкою ховається багато лайна. Єдине може сказати, нічого так не радує, як природнє і здорове тіло завдяки спорту. Запрошую і вас. Але дуже прошу вас і себе не засмучуватися. Частіше згадувати все з посмішкою або краще взагалі забути», - написала дівчина.

Блогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька зізналася, що хворіла на буліміюБлогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька зізналася, що хворіла на буліміюБлогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька зізналася, що хворіла на буліміюБлогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька зізналася, що хворіла на буліміюБлогерка і переможниця «Холостяка» з Луцька зізналася, що хворіла на булімію

Довідково

Булімія – це психологічне захворювання, що супроводжується розладом харчової культури. Супроводжується приступами безконтрольного переїдання з подальшим неприродним спустошенням шлунка: штучною блювотою, застосуванням клізми, вживанням діуретичних засобів і хімічних речовин. Хворі відчувають почуття провини за переїдання і навіть ненависть до себе, що спонукає їх до прийняття небезпечних для здоров’я заходів.

Читайте також:

Можливо зацікавить