Бої біля Авдіївки: росіяни посилили штурми та хочуть захопити важливий завод

Бої біля Авдіївки: росіяни посилили штурми та хочуть захопити важливий завод

 Росіяни збільшили кількість штурмових дій у районі Авдіївки Донецької області. Активні бойові дії тривають, лінія бойового зіткнення може тимчасово змінюватися. Незважаючи на складнощі, ЗСУ продовжують контролювати ситуацію, в тому числі, і на коксохімічному заводі, який хочуть захопити росіяни.

Про це заявив представник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун

В ефірі Радіо Свобода він розповів про те, що війська РФ 22 листопада посилили штурмові дії під Авдіївкою. Атак стало більше приблизно на 30%. За день зафіксували 29 ворожих авіаударів.

Зокрема, росіяни вели штурми на схід від Новобахмутівки, у районах Авдіївки, Північного та Первомайського. Українські війська відбили 13 атак, біля Мар'їнки та Новомихайлівки – 18.

За словами військового, обстановка навколо Авдіївки складна, але сили оборони її контролюють. Окупанти націлилися на Авдіївський коксохім, який також під контролем ЗСУ.

«Якщо втрати якихось позицій є, то вони тимчасові. Тривають активні бої, і лінія бойового зіткнення може туди-сюди коливатися. Тому говорити про будь-які постійні успіхи ані у противника, ані у нас, поки що не будемо», - підкреслив Олександр Штупун.

Читайте також:

Можливо зацікавить