Брав участь у форсуванні Дніпра на Херсонському напрямку: на Волинь востаннє повернувся Герой Віталій Кушнірчук

Форсування Дніпра

У суботу, 22 червня, на Волинь «на щиті» повернувся 45-річний Герой Віталій Кушнірчук.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Деякий час Віталій працював далекобійником у Польщі, однак повномасштабне російське вторгнення застало його в Україні. Не вагаючись, Віталій став до лав Збройних сил України і вже 24 лютого 2022 року розпочав службу в ЗСУ: у 100 бригаді ТРО, а пізніше - у 112 бригаді ТРО. 

Сержант Віталій Кушнірчук був відданий війську та своїм побратимам, які надзвичайно його поважали. Він був дуже вмотивований захищати Україну і часто виходив на бойові завдання.

Брав участь у форсуванні Дніпра на Херсонському напрямку і під час такого бойового завдання 16 червня 2024 року його було важко поранено. Спочатку Віталія евакуювали до лікарні Херсона, а пізніше – до Одеси, де 20 червня внаслідок поранень Героя не стало. 

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!

Брав участь у форсуванні Дніпра на Херсонському напрямку: на Волинь востаннє повернувся Герой Віталій КушнірчукБрав участь у форсуванні Дніпра на Херсонському напрямку: на Волинь востаннє повернувся Герой Віталій КушнірчукБрав участь у форсуванні Дніпра на Херсонському напрямку: на Волинь востаннє повернувся Герой Віталій КушнірчукБрав участь у форсуванні Дніпра на Херсонському напрямку: на Волинь востаннє повернувся Герой Віталій КушнірчукБрав участь у форсуванні Дніпра на Херсонському напрямку: на Волинь востаннє повернувся Герой Віталій Кушнірчук

Можливо зацікавить