Була щирою та мудрою людиною: у Луцьку раптово померла працівниця Волинської ТПП

Була щирою та мудрою людиною: у Луцьку раптово померла працівниця Волинської ТПП

31 липня стало відомо, що зупинилося серце фахівця у сфері митно-брокерських послуг та працівниці Волинської торгово-промислової палати Лариси Матвійчук.

Про це повідомляють у відомстві, де працювала жінка

«Сьогодні наш колектив переживає тяжку втрату. Зі скорботою в серці ми сповіщаємо про раптову смерть висококваліфікованого спеціаліста, мудрої наставниці та доброї душі людини – Лариси Степанівни Матвійчук.Лариса Степанівна була не тільки видатним фахівцем у сфері митно-брокерських послуг, але й неймовірно приємною, щирою, товариською, мудрою людиною. Її підтримка та допомога не мали меж, і кожен завжди міг покластися на неї у будь-який час. У великому серці Лариси Степанівни було місце для кожного»,- йдеться  у повідомленні.

Також колеги жінки висловлюють співчуття  рідним та близьким Лариси Степанівни.

«Ми разом з вами з болем переносимо цю важку втрату. Нехай спогади про її світлу душу допоможуть вам зберегти сили у цей складний період.Лариса Степанівна завжди залишиться з нами у спогадах, у наших серцях і у кожній справі, яку ми разом здійснимо. Нехай вічний спокій супроводжує її душу»,- пишуть працівники відомства.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлої.