Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»

Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»

Ввечері у вівторок, 5 грудня, на Волині рятувальники звільнили зі снігового замету три карети «швидких».

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС області. 

Надзвичайна подія трапилася між селами Звиняче й Мислині Горохівської громади.

«Спочатку на узбіччя з'їхав один з автомобілів, що прямував у село Мислині. Там на допомогу медиків очікував пенсіонер, який скаржився на гострий біль у животі. Зі снігового замету "швидку" відкопали й виштовхали очевидці. Проте наступні кілька десятків метрів були вкриті особливо високим сніговим покровом, тож рятувальники рушили попереду й проклали колію пожежним автомобілем високої прохідності для подальшого руху», - йдеться у повідомленні. 

Ще одну карету невідкладної медичної допомоги рятувальники відбуксирували зі снігового замету й супроводили на особливо небезпечній ділянці цієї ж дороги, аби медики могли потрапити до села Красів. Звідтіля вони госпіталізували 5-річну дитину з ознаками гострого бронхіту.

Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»

Близько опівночі ще один автомобіль швидкої допомоги, що прямував за викликом у с. Колпитів Локачинської громади, опинився і у сніговому заметі.

До будинку літнього чоловіка, який очікував на медиків, залишалося близько 200 метрів.

Тож, рятувальники 9 ДПРЧ м. Горохова транспортували пенсіонера з місця проживання до карети «швидкої», відбуксирували автомобіль медичної допомоги із замету й супроводили до дороги з твердим покриттям.

Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»Через ожеледицю і замети на Волині застрягли три карети «швидкої»

Читайте також: 

Можливо зацікавить