Чи готовий Луцьк до опалювального сезону

Чи готовий Луцьк до опалювального сезону

У Луцьку станом на сьогодні понад 90% котелень забезпечені потужними дизель-генераторами. Наразі місто працює над тим, щоб дообладнати решту котелень дизель-генераторами, і на початок сезону вийти на максимальний рівень їхньої автономності.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

На переважній більшості квартальних котелень встановлене обладнання потужністю від 240 кВт до 1400 кВт. Споживання палива цими генераторами доволі високе – для окремих генераторів на добу потрібно до 5000 літрів.

«Це будуть значні витрати для міського бюджету. Тим не менше, завдяки резервним джерелам живлення, на сьогоднішній день у нас є впевненість, що підключені до дизель-генераторів котельні будуть працювати. Отже, не доведеться зливати воду з системи опалення, люди матимуть мінімальне тепло в будинках, не замерзнуть», - наголосив Ігор Поліщук. 

Чи готовий Луцьк до опалювального сезонуЧи готовий Луцьк до опалювального сезонуЧи готовий Луцьк до опалювального сезонуЧи готовий Луцьк до опалювального сезонуЧи готовий Луцьк до опалювального сезонуЧи готовий Луцьк до опалювального сезону

Читайте також: 

Можливо зацікавить