Чинив опір поліції і вимагав полегшитися по маленькому: відомий ексфутболіст з Луцька пригадав п'яну витівку в Києві

Чинив опір поліції і вимагав полегшитися по маленькому: відомий ексфутболіст з Луцька пригадав п'яну витівку в Києві

Кандидат у голови Рівненської асоціації футболу з Луцька В’ячеслав Шевчук пригадав п'яну витівку в Києві, через яку залишився без водійських прав.

Про це він розповів у інтерв'ю ютуб-каналу Брутальний футбол, пише Спорт 24

Шевчук зазначив, що припустився великої помилки.

«Наступного дня я перепросив, пішов з каналу «Футбол», щоб нікого не підставляти. Я переживав, для мене це великий стрес був, тому що такого ніколи в житті не було. Я багато не пив. По-перше, горілку, віскі, міцні напої я навіть не пробував ніколи. Мені достатньо декілька бокалів – і все.

Дві телекамери з двох каналів були, дві машини, одразу наручники без розмов. Але це моя помилка. Хай люди побачать, що публічні люди повинні відповідати за свої вчинки. Випив 50 грамів вина – краще залиште машину і ніколи в житті не сідайте за руль», - сказав лучанин.

У травні 2021 року В'ячеслав Шевчук був затриманий поліцією у п'яному вигляді в Києві. Спортсмен на своєму «порші» повертався з відзначення 85-річчя «Шахтаря», інформує Апостроф.

Під час затримання Шевчук чинив опір представникам поліції і вимагав дати йому можливість полегшитися по маленькому. Колишній спортивний журналіст Костянтин Андріюк, звернув увагу, що уродженець Волині Шевчук, який в основному розмовляв російською, в цій складній ситуації говорив рідною мовою.

Артем Франков висловив здивування тим фактом, що Шевчук нетверезим сам керував автомобілем, а не їхав на таксі.

«Як завжди, після такого виникає законне питання (вранці він здається особливо логічним): в таксі не содють? А ще в такій ситуації варто було б задати пару питань друзям героя. Розумієте, наскільки я знаю, він абсолютно не схильний до випивки і в голову йому могло торохнути саме з незвички. Але далі - невже не було кому його зупинити? Невже нікому викликати таксі, щоб людина, яка нічого вже не розуміє, не лізла за кермо? Зрештою, на серйозних заходах спеціальні люди стежать, щоб гості благополучно роз'їхалися. Нічого не розумію. Що за друзі такі? З такими і ворогів не потрібно, вже комплект», - написав Франков  у телеграмі.

Читайте також:

Можливо зацікавить