Чіпляються до працівників ТЦК: у TiкToк запустили черговий «челендж». Відео

Блогер із Запоріжжя чіплявся до працівників ТЦК

  У TikTok запустили черговий «челендж», суть якого зводиться до того, щоб чіплятися до співробітників ТЦК. Один з таких «блогерів» на такому контенті збирає мільйони переглядів.

Відповідне відео опублікував користувач під нікнеймом «Треш у поліції», який заявляє, що він колишній поліцейський. На це звернув полковник ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), пише «Телеграф»

«Спільнота ТікТок хайпує, організує челенджі проти військових на «русскам язікє і в кастюмє адідас?» У нас точно повномасштабна війна? Я вже сам заплутався. Я звик до таких термінів щодо мене, як «рупор геноциду», але всі вони постійно в російському сегменті», — зазначив Штефан і припустив, що незабаром з’являться вибачення.

На відеозаписі помітно, що блогер з оператором підійшли до групи співробітників ТЦК на вулиці у Запоріжжі під приводом поговорити, проте військові зазначили, що не згодні говорити про камеру. Військові попросили у чоловіка представитися, але той це робити відмовився, хоча й мусив це зробити.

Далі військовослужбовці звернулися до поліцейських, але ті не відреагували на їхнє прохання. Після цього «блогер» продовжив чіплятися до військових та провокувати їх на конфлікт.

Читайте також:

  •  На Волині судять переселенця, який перерізав собі вени і вдарив ножем працівника ТЦК

Можливо зацікавить