«Чистий Луцьк»: у громаді за пів року зібрали 5,5 тонн скла на переробку

«Чистий Луцьк»: у громаді за пів року зібрали 5,5 тонн скла на переробку

Завдяки небайдужим мешканцям Луцької громади, які сортують свої відходи та привозять їх на сортувальні станції «Чистий Луцьк», «Чисте Довкілля» та «Чиста Громада» вдалося зібрати 5,5 тонн скла за останні 6 місяців.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Чистий Луцьк».

Цей значний об'єм скла уже не поїде на полігон, не буде захоронений і не залишатиметься сотнями років у землі. Завдяки мешканцям громади все це скло піде на переробку, де отримає нове життя у вигляді корисних виробів.

«Ми щиро дякуємо кожному, хто сортує свої відходи та підтримує нашу ініціативу. Ваша участь демонструє, що спільними зусиллями ми можемо досягати великих результатів і робити наш світ чистішим та здоровішим. Продовжуємо працювати разом заради нашого майбутнього!», - йдеться у дописі.

«Чистий Луцьк»: у громаді за пів року зібрали 5,5 тонн скла на переробку«Чистий Луцьк»: у громаді за пів року зібрали 5,5 тонн скла на переробку«Чистий Луцьк»: у громаді за пів року зібрали 5,5 тонн скла на переробку«Чистий Луцьк»: у громаді за пів року зібрали 5,5 тонн скла на переробку«Чистий Луцьк»: у громаді за пів року зібрали 5,5 тонн скла на переробку

Читайте також:

Можливо зацікавить