Чоловік вирішив відсвяткувати розлучення після двох десятків років сімейного життя. Фото

Чоловік вирішив відсвяткувати розлучення після двох десятків років сімейного життя. Фото

Британець вирішив відсвяткувати кінець свого шлюбу, роз'їжджаючи на автомобілі з написом «Тільки що розлучився». Ангус Кеннеді і його дружина Софі  обоє вирішили розлучитися після 23 років шлюбу. Але 58-річний чоловік хотів відзначити, що він тепер самотній, тож переробив свій автомобіль.

Про цю історію пише Dailystar.

«Я подумав, що перетворити машину буде цікавим способом відсвяткувати цю подію», - зізнався чоловік.

 Він написав на склі і кузові Subaru слова «свобода» і «щастя». Він також зробив наклейку «тільки що розлучився» на багажнику і приклеїв на капот штучні троянди і стрічки.

«Вся ідея полягала в тому, щоб трохи повеселитися - це не антишлюбна кампанія. Розлучення - це випробування, і свято було способом допомогти мені знайти себе», - зізнався Ангус.

Чоловік вирішив відсвяткувати розлучення після двох десятків років сімейного життя. ФотоЧоловік вирішив відсвяткувати розлучення після двох десятків років сімейного життя. Фото

За його словами, його вчинок викликав на вулицях міста справжній фурор - інші водії сигналили побачивши дивне авто.

Читайте також:

  • 38-річна Джоанна Кокс з Британії спить по 18-22 години на добу через рідкісну хворобу. Якщо її сон триває менше - вона бачить галюцинації та відчуває сильну втому.
  • Прем'єр-міністр Британії Ріші Сунака отримав штраф від поліції Ланкаширу за те, що  не пристебнув ремінь безпеки, коли на задньому сидінні авто знімав ролик для соцмереж.