«Чому такий ажіотаж на нові заклади?»: блогерка не порозумілася з рестораном у Луцьку. Відео

«Чому такий ажіотаж на нові заклади?»: блогерка не порозумілася з рестораном у Луцьку. Відео

Блогерка Наталія, яка у тіктоці показує огляди на різні заклади Луцька, не порозумілася з новим рестораном грузинської кухні у місті під назвою «Gobi». 

Про це вона розповіла на своїй сторінці у тіктоці nata.from.lutsk.

За словами лучанки, у закладі їй з друзями не знайшлося столика, хоча вона телефонувала забронювати місце за кілька днів. Як каже Наталія, спочатку її просили зателефонувати кілька разів, а потім повідомили, що вільних столиків на вихідні немає.

«Зателефонувала я до них у четвер, хотіла забронювати столик, на що мені чоловік відповів «зателефонуйте через три хвилинки і на тому боці слухавки буде адміністратор», тому що я наголосила, що хочу зробити огляд закладу. Мені зателефонувала сама пані адміністратор і попросила деталі огляду. Відразу скажу - не за грошову винагороду, просто це була наша ініціатива. Адміністратор попросила зателефонувати завтра зранку, тобто у п'ятницю, о 12 годині. В четвер той чоловік сказав мені, що може бути столик на неділю. Я сказала, що мені потрібно переговорити з друзями, адже ми домовлялися на суботу. Тобто мене переконали в тому, що вони зможуть знайти столики на суботу, що можливо звільниться місце. Я телефоную у п'ятницю після 12 години, мені пані адміністратор каже, що усі столики зайняті. Про неділю уже ніхто не говорить. І просить зателефонувати у суботу зранку. У суботу я зателефонувала і пані адміністратор каже мені, що усі столики зайняті на суботу і неділю, бронюють на понеділок-вівторок. Я, м'яко кажучи, у шоці, я не кажу, що для нас мають знайти столики. Тобто усім треба бронювати столики у цей заклад за 5 днів», - обурилася блогерка.

«З чого такий ажіотаж на нові заклади у Луцьку? Мені здається, раніше такого не було», - підсумувала блогерка.

Варто зазначити, що у коментарях ресторан «Gobi» написали, що їм прикро за цю ситуацію і запропонували зв'язатися з блогеркою, щоб виправити це непорозуміння.

Читайте також:

Можливо зацікавить