Депутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівником

Депутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівником

Луцькі депутати оглянули роботу міської стоматологічної поліклініки, де після ряду скандалів змінилося керівництво. Наприкінці літа міський голова висловив незадоволення роботою медзакладу.

Ішлося, зокрема, про те, що поліклініка належно не звітує про проліковані зуби, «гроші ідуть повз касу», а працюють у закладі немісцеві фахівці. Після цього багаторічна керівниця Світлана Черниш звільнилася. Наразі стоматполіклініку очолює Іван Примачук, який до цього був завідуючим ортопедичним відділенням.

Про що саме говорили під час Дня депутата у стоматполіклініці, розповів голова бюджетної комісії Луцької міської ради Андрій Разумовський у соцмережах.

«Друзі! Сьогодні був День депутата в міській стоматологічній поліклініці - депутатів запросили подивитися, як тут справи після зміни керівництва.

В закладі працює 270 працівників, з них - 80 лікарів. Персоналу вистачає, щоб повністю надавати всі види стоматпослуг. 

Під час відключень електроенергії у відділенні на вул. Степана Бандери працює генератор і надають невідкладну допомогу. Місто також надало генератор і для відділення на просп. Волі, найближчим часом підключать.

До попереднього керівництва були зауваження щодо непрозорого обліку пацієнтів і відповідно - непрозорих фінансових надходжень. Зараз контроль за обліком ніби посилили, але про результати говорити ще рано. Новий керівник на посаді тільки 1,5 місяці, обіцяє дати чіткішу інформацію за квартал.

Наша колега Оксана Лєщинська, яка є директоркою дитячої поліклініки, розповідає, що зараз справді є неточності в тому, як вести облік стоматпослуг і НСЗУ не дає чітких роз’яснень.

Новий керівник стоматполіклініки каже, що головне зараз - стабілізувати ситуацію в колективі після всіх скандалів)) За півтора місяці не було жодного звільнення - це хороший знак. Умови для роботи є, обладнання сучасне, в міськради просять тільки виділяти кошти на обслуговування пільгових категорій.

В бюджеті на наступний рік на стоматологічну допомогу пільговикам закладено 3,5 млн грн. За надання ургентної допомоги стоматполіклініка отримує гроші від НСЗУ, також є платні послуги», - йдеться в дописі.

Депутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівникомДепутати перевірили, як працює луцька стоматполіклініка з новим керівником