Діти сміялися і знімали на відео: на Рівненщині вчитель ногами відгамселив учня

Діти сміялися і знімали на відео: на Рівненщині вчитель ногами відгамселив учня

У четвер, 14 вересня, на Рівненщині вчитель фізкультури побив учня

На кадрах видно, як чоловік лупцює дитину ногами та шарпає. В цей час його однокласники знімають усе на відео, пише РадіоТрек.

Як зазначили в поліції, 15 вересня, близько 11 години під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому вчитель фізичної культури наносить тілесні ушкодження учневі. 

Наразі працівники ювенальної Рівненського РУП працюють на місці події у селі Прислуч колишнього Березнівського району. 

У четвер, 15 вересня,  директором закладу було видано наказ про відсторонення викладача від занять і була здійснена заміна.

Триває службове розслідування.

Як повідомили в департаменті освіти і науки Рівненської ОДА, до з'ясування деталей інциденту залучено ряд відповідних служб, які вивчають всі обставини та нададуть належні висновки та правову оцінку дій вчителя.  

Водночас, в департаменті наголошують – незалежно від результатів, факт здійснення фізичного насильства у закладі освіти є неприпустимим, незалежно від обставин і причин.

«Цей прецедент не має аргументів виправдання. Ні обґрунтування на події, ні на час. Повага до гідності прав, свобод і законних інтересів всіх учасників освітнього процесу є беззаперечним обов'язком вчителя. За невиконання якого педагог несе відповідальність», - прокоментував директор департаменту Петро Коржевський.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить