Дитина вагітна від батька: волинянин 10 років ґвалтував свою рідну доньку

Дитина вагітна від батька: волинянин 10 років ґвалтував свою рідну доньку

На Волині чоловік 10 років ґвалтував свою рідну доньку.

Про це Район.Ковель стало відомо із ухвали Ковельського міськрайонного суду, яку оприлюднили 18 вересня.

13 вересня 2023 року правоохоронці склали повідомлення про підозру. Повідомлення про підозру вручили дружині підозрюваного та захисникові.

Зазначається, що чоловіка підозрюють в тому, що у період з 2013 року до 10 січня 2019 року, перебуваючи у житловій кімнаті будинку, використовуючи безпорадний стан доньки внаслідок її малолітства та фізичну перевагу, чинячи психологічний тиск на малолітню потерпілу, що полягав у словесному залякуванні, керуючись єдиним злочинним умислом, неодноразово, задовольняв свою статеву пристрасть неприродним способом.

Це відбувалося неодноразово і продовжувалося впродовж 2019 і 2021 року. Зазначається, що станом на 2021 рік дівчинка ще не досягла 14-річного віку.

Дії чоловіка за подіями в період з 18 вересня 2021 по серпень 2023 року кваліфікували за ч.3 ст.152 КК України.

На судовому засіданні стало відомо, що неповнолітня дитина разом з матір`ю повернулась в Україну, де на вимогу батька мала звернутись за медичною допомогою для переривання вагітності. Допитана в порядку ст.225 КПК України дитина повідомила, що вагітна від батька. На даний час вагітність перервали і проводиться судова генетично-молекулярна експертиза.

13 вересня 2023 року чоловіка оголосили в міжнародний розшук. За словами дружини і матері підозрюваного, він переховується на території Республіки Білорусь.

«Клопотання старшого слідчого СВ Ковельського РУП ГУНП у Волинській області задовольнити. Обрати відносно підозрюваного ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який оголошений у міжнародний розшук, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відповідно до частини шостої статті 193 КПК України після затримання підозрюваного і не пізніш як через сорок вісім годин з часу його доставки до місця кримінального провадження, доставити останнього до слідчого судді для розгляду питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м`який запобіжний захід», – йдеться у судовій ухвалі.

Читайте також:

Можливо зацікавить