Дівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзал

Дівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзал

 У спорткомплексі Волинського національного університету в середу, 15 листопада відбувся перший турнір зі змішаного футзалу «Мікст». У змаганнях такого формату на майданчику в одній команді одночасно грали три хлопці та дві дівчини.

Метою проведення, за словами організаторів, є популяризація футзалу, рівність та взаємодія між учасниками.  За трофей боролися збірні команди шести факультетів. Їх розділили на дві групи.

Дівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзал

У групі А перше місце посів факультет фізичного виховання, друге — фаховий коледж технологій, бізнесу та права, третє — історичний факультет. Останні вилетіли зі змагань.  У групі В перше місце здобули медики, на другому — юридичний факультет.

Без плей-оф залишився факультет філології та журналістики.  

Дівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзал

У півфіналі коледж із рахунком 1:0 переміг медиків, вийшовши у фінал. А факультет фізвиховання розгромив юристів — 9:2.

Третє місце присудили команді медичного факультету. Перемогу в турнірі здобули «фізкультурники», які обіграли коледж — 2:1.  

«Студенти — це основа діяльності будь-якого закладу вищої освіти. Завжди кажу: без студентів немає університету, а без розумних і талановитих студентів — майбутнього в нашої держави. Щиро дякую вам за талант та фізичну підготовку», — звернувся до спортсменів ректор ВНУ Анатолій Цьось.

Дівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзал

 У кінці змагань команди-призери отримали грамоти, а гравці факультету фізичної культури, спорту та здоров'я підняли над головою кубок, який стане перехідним між наступними переможцями.  

Дівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзалДівчата та хлопці в одній команді: у ВНУ - змішаний футзал

Текст: Оксана Гуменюк

Фото: пресслужба ЖФК «Легіон-Університет»

Читайте також: 

Можливо зацікавить