Підрозділу Луцької міськради подарували електробус

Підрозділу Луцької міськради подарували електробус

У понеділок, 18 вересня 2023 року Дитячий фонд ООН Юнісеф в Україні офіційно передав електроавтомобіль Луцькій міській територіальній громаді.

Міськрада отримала електоавтомобіль для надання якісних соціальних послуг, здійснення соціального супроводу сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, екстреної допомоги та мобільності фахівців, допомозі родинам, які виховують дітей з інвалідністю.

Підрозділу Луцької міськради подарували електробус

Новий електроавтомобіль CROSS, Dongfeng M5EV – електричний бус, що у перекладі означає «попутний вітер», - 2022 року випуску. Він наданий Дитячим фондом ООН Юнісеф в Україні для забезпечення роботи управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Підрозділу Луцької міськради подарували електробусПідрозділу Луцької міськради подарували електробус

Новий екологічно чистий елекроавтомобіль обладнаний для перевезення дітей, які пересуваються на інвалідних візках.

Підрозділу Луцької міськради подарували електробус

Заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ірина Чебелюк впевнена, що такого результату вдалося досягти завдяки тому, що громада зарекомендувала себе як та, що вміє тримати слово та якісно працювати.

«Я вдячна кожному, хто долучився. Окрім партнерів, які очолюють ЮНІСЕФ в Україні, я дякую працівниками, які працюють в громаді. Впевнена, що такий результат роботи саме завдяки тому, що ми зарекомендували себе як ті, хто вміє тримати слово та якісно працювати. Саме завдяки цим речами нам наче дають крила для того, щоб продовжувати працювати. Кожна дитина та людина в нашій громаді – це пріорітет, і усі зусилля, які докладаються працівниками, вони покликані саме на цю людиноорієнтовану послугу», – каже Ірина Чебелюк.

Підрозділу Луцької міськради подарували електробусПідрозділу Луцької міськради подарували електробусПідрозділу Луцької міськради подарували електробусПідрозділу Луцької міськради подарували електробус

Важливо також, що в автомобілі можна перевозити одразу цілу мультидисциплінарну команду, яка складатиметься з психолога, соціального працівника, фахівця із соціальної роботи, юриста, медичного фахівця. 

Підрозділу Луцької міськради подарували електробус

Читайте також:

• Велодоріжки у Луцьку облаштовуватимуть по-новому: що зміниться

• Волинь отримає спеціальні «швидкі» для новонароджених

• До Луцька привези 20 тонн гуманітарної допомоги від Юнісеф

Можливо зацікавить