До 1,5 мільйона гривень на бізнес для військових: у Луцьку презентують програму Українського ветеранського фонду

До 1,5 мільйона гривень на бізнес для військових: у Луцьку презентують програму Українського ветеранського фонду

Військовослужбовці та члени їхніх родин зможуть розпочати власний бізнес за допомогою програми Українського ветеранського фонду. Сума фінансування - від 500 тисяч гривень до 1,5 мільйона гривень.

Презентація цієї програми відбудеться завтра, 14 червня, об 11 годині в овальній залі Волинської ОДА. Відвідати захід, поспілкуватися із учасниками, задати запитання зможуть усі охочі.

Представники УВФ розкажуть про проєкти ветеранського бізнесу у різних напрямках: ресторанного бізнесу, видавничої справи, проєкти аграрної сфери.

Попередня реєстрація: тут.

На заході планується презентація можливостей Українського ветеранського фонду Мінветеранів:  конкурсів та проєктів, створених для ветеранів, членів їхніх родин та родин загиблих Захисників та Захисниць України, а також для представників громадських організацій, що працюють з ветеранами та їхніми сім'ями.

Як розповідає одна зі співорганізаторок зустрічі у Луцьку, депутатка облради Юлія Вусенко, УВФ пропонує підтримку в таких напрямках:

  • підприємництво для обронно-промислового комплексу (технологічні розробки, пошиття військового одягу, виготовлення сухпаїв тощо).
  • підприємництво у виррообничих спеціальностях (стимулювання легалізації роботи працівників виробничих спеціальностей і перекваліфікації).
  • енергоефективність (підтримка проєктів, спрямованих на посилення енергоефективності),
  • підтримка локальних громадських організацій(соціальний супровід ветеранів, підтримка дітей ветеранів, менторська підтримка),
  • а також підтримка ресторанного бізнесу, видавничої справи та аграрної сфери.

Читайте також:

Можливо зацікавить