Доля луцької «Волині» відома – чемпіонат області

Доля луцької «Волині» відома – чемпіонат області

ФК «Волинь» у 2022 році замість першої ліги зіграє у чемпіонаті області. Донедавна доля єдиної професійної команди Волині була невідома, адже клуб відпустив усіх футболістів, функціонувала лише дитячо-юнацька школа. Журналістам вдалося з’ясувати, луцька команда червоно-білих виступатиме у чемпіонаті Волині.

 

Про це пише «Віснику+К».

Якщо нічого не зміниться, обласні змагання стартують у вересні. У ньому виступить і ФК «Волинь». Формуванням команди займається головний тренер лучан Альберт Шахов. Вона складатиметься з 16–18-річних хлопців.

ФК «Волинь» цьогоріч точно не буде представлений у змаганнях під егідою Професійної футбольної ліги України. Але клуб, поки що, збереже за собою професійний статус.

У зв’язку з війною ПФЛ йде клубам на зустріч.

Попри те, що цього року лучани не подавали заявку на участь у першій лізі, за ними зберігається право наступного року почати саме з цього дивізіону. Якщо і у наступному сезоні ФК «Волинь» не заявиться у першу лігу, клуб автоматично переведуть у другу.

Якщо ж ще через рік ФК «Волинь» не подасть заявку на участь у другому дивізіоні, автоматично втратить професійний статус.

Можливо зацікавить