Домашнє насильство: мобільним бригадам допомоги у Луцьку передали автівки від ООН

Домашнє насильство: мобільним бригадам допомоги у Луцьку передали автівки від ООН

Луцька громада отримала від Фонду ООН позашляховик для мобільних бригад, які допомагають постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Дві такі бригади створені і діють у Луцькій громаді завдяки співпраці управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради із Фондом народонаселення ООН та БО «БФ Батерфлай».

Раніше для виїздів бригади орендували транспорт у приватних підприємців, а зараз Фонд ООН у галузі народонаселення закупив для України 60 автомобілів, і один з них надійшов у Луцьку громаду. Автомобіль вкрай потрібний для роботи мобільних бригад, тому що це мобільність, відповідно, швидкість реагування на будь-які виклики.

Після закінчення проєкту позашляховик перейде до Луцької територіальної громади і в подальшому буде слугувати для допомоги в соціальній роботі.

Домашнє насильство: мобільним бригадам допомоги у Луцьку передали автівки від ООНДомашнє насильство: мобільним бригадам допомоги у Луцьку передали автівки від ООНДомашнє насильство: мобільним бригадам допомоги у Луцьку передали автівки від ООНДомашнє насильство: мобільним бригадам допомоги у Луцьку передали автівки від ООН

Читайте також:

Можливо зацікавить