Дрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли: волинським поліцейським передали на схід техніку для знищення ворогів

Дрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли: волинським поліцейським передали на схід техніку для знищення ворогів

Бійцям об’єднаної штурмової бригади «Лють» та зведеного батальйону НПУ «Захід» передали дрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли та іншу необхідну техніку.

Про це повідомила пресслужба поліції Волині.

«Ця техніка придбана за одноденний заробіток волинських поліцейських, перерахований на рахунок первинної профспілкової організації ГУНП. Ми й надалі підтримуємо колег, аби вони мали все необхідне для Перемоги, аби впевнено відвойовували наші території та нищили окупантів», - повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Дрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли: волинським поліцейським передали на схід техніку для знищення ворогівДрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли: волинським поліцейським передали на схід техніку для знищення ворогівДрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли: волинським поліцейським передали на схід техніку для знищення ворогівДрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли: волинським поліцейським передали на схід техніку для знищення ворогівДрони-камізадзе, квадрокоптери, квадроцикли: волинським поліцейським передали на схід техніку для знищення ворогів

Читайте також:

Можливо зацікавить