Друга платіжка за світло для волинян: коли очікувати

Друга платіжка за світло для волинян: коли очікувати

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг неодноразово заявляла, що планує розділити тариф на електроенергію для населення на постачання і транспортування. Чутки про те, що вже цього року волинянам почнуть надходити дві платіжки за світло, одна з яких за доставку, розповсюджуються не один тиждень. Люди переживають, що доведеться платити за електроенергію в рази більше.

Журналісти ВСН з’ясували, чи буде надходити дві платіжки за електроенергію населенню та коли їх очікувати.

За словами інженера прес-центру ПРАТ «Волиньобленерго» Інни Ройко, наразі виставляє рахунок побутовому споживачу та приймає оплати постачальник універсальної послуги. Загалом це запитання в компетенції Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг  (НКРЕКП) та Міністерства енергетики. 

Тож журналісти ВСН звернулися до НКРЕКП за коментарем щодо цих платіжок. Там заспокоїли, що наразі такої платіжки вводити не планують. За словами директора Департаменту роздрібного ринку електричної енергії  НКРЕКП Ігоря Городиського, інформація про додаткову платіжку не відповідає дійсності. 

«Вперше чую, що мають вводитися платіжки за доставку електроенергії», - зазначив Ігор Городиський.

Читайте також: 

  

 

Можливо зацікавить