Дружина була у лікарні, а голодні діти жили в антисанітарії: на Волині судили багатодітного батька

Дружина була у лікарні, а голодні діти жили в антисанітарії: на Волині судили багатодітного батька

Судили багатодітного батька з Іваничівської громади. Його четверо дітей жили в антисанітарних умовах та носили брудний одяг. 

Близько 12:00 31-го серпня перевіряючі служби виявили, що четверо неповнолітніх дітей проживають в антисанітарії. У будинку було брудно, а їжа, засоби гігієни, дитячий одяг та постільна білизна – взагалі відсутні. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 2-го жовтня, - пише Буг.

Проти батька порушили адміністративне провадження за ч.1 ст. 184 КУпАП (Ухилення від виконання батьківських обов`язків відносно своїх неповнолітніх дітей).

У суді чоловік визнав свою вину, запевнив, що щиро розкаявся й просив суворо його не карати. Він пояснив, що тоді в його дітей дійсно були незадовільні умови для проживання. За його словами, це сталося в той час, коли його дружина була у лікарні, а він вимушений був працювати, щоб утримувати родину. Батько запевнив, що наразі більшість недоліків вправлена.

Суд визнав багатодітного батька винним та оголосив йому попередження. Більш суворого покарання вирішив не призначати. Також йому доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.

Читайте також:

Можливо зацікавить