Дружині Героя з Луцького району вручили його посмертну нагороду

Дружині Героя з Луцького району вручили його посмертну нагороду

У четвер, 25 липня, заступник Рожищенського міського голови Сергій Лясковський та представники Другого відділу Луцького районного ТЦК та СП вручили посмертну нагороду Олега Васевича - медаль «Захиснику Вітчизни» - дружині Героя.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять мужнього воїна Олега Васевича та усіх захисників України, котрі віддали за мир та спокій на рідній землі найдорожче – власні життя, - йдеться на сайті громади.

«Державною нагородою солдата 118-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України Олега Сергійовича Васевича нагородили відповідно до указу Президента України №370/2024 за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку», - йдеться у дописі.

Дружині Героя з Луцького району вручили його посмертну нагороду

Нагадаємо, водій-електрик відділення зв'язку Олег Васевич, 1991 року народження, житель села Луків загинув 5 лютого 2024 року в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Похований Олег Васевич на Алеї Слави у Рожищі.

Дружині Героя з Луцького району вручили його посмертну нагородуДружині Героя з Луцького району вручили його посмертну нагороду

Читайте також:

Можливо зацікавить