Два місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Войтюком

Поховання військового

У понеділок, 1 квітня, на Волині прощалися із Героєм Володимиром Войтюком.

Про це повідомлояє Рожищенська міська рада.

У центрі міста Героя зустрічали навколішки та з квітами у руках. Хтось ледве стримував сльози, хтось плакав, хтось тяжко зітхав, схиливши голову, бо втратили ще одного українського сина, хороброго та мужнього воїна.

З першого дня повномасштабного вторгнення як справжній чоловік та воїн Володимир Войтюк став на захист своєї родини та України. Командир стрілецького відділення 417 стрілецького батальйону 33-ї Окремої механізованої бригади Володимир Войтюк разом зі своїми побратимами утримував ворога на Запорізькому напрямку.

Два місяці тому зв'язок родини з військовим перервався, Володимира Войтюка визнали безвісти зниклим.

Рідні вірили та надіялися, що найрідніша людина жива, але дива не сталося. За офіційними даними молодший сержант Володимир Войтюк загинув 30 січня 2024 року в районі населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області. А в понеділок, 1 квітня, «на щиті» востаннє повернувся у рідне місто.

Два місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром ВойтюкомДва місяці сподівань закінчились трагічно: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Войтюком

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида.

Провести загиблого захисника України в останню путь прийшли рідні та знайомі, представники влади, жителі громади.

Відспівали Героя у храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Опісля траурна процесія під звуки військового оркестру вирушила до місця останнього спочинку загиблого - на Алею Слави міського кладовища.

Востаннє нашому земляку та мужньому воїну Володимиру Войтюку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, яким була покрита домовина. На честь солдата тричі пролунав стрілецький салют і рідна земля прийняла його тіло в свої холодні обійми.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою! 

Можливо зацікавить

Герой з Волині залишився назавжди молодим
історії війни

100 бригаду, де він був стрільцем, передислокували на Донеччину за 3 дні до його загибелі: Герой з Волині залишився навіки молодим

Світлана Мишковець, день народження

4 травня: хто з волинян святкує День народження

на щиті, Луцьк, Волинь

Великдень зі сльозами та скорботою: на Волинь повертаються полеглі на війні Герої

поховання військового
фото

Дві донечки ніколи більше не побачать татка: напередодні Великодня на Волині попрощались з Героєм Олександром Муковським

Троє діток залишилися без батька: на Волині провели в останню путь 46-річного Героя Миколу Гінайла
фото

Троє діток залишилися без батька: на Волині провели в останню путь 46-річного Героя Миколу Гінайла

на щиті
фото

Дві втрати в громаді за тиждень: на Волинь востаннє повернувся Герой Руслан Сулім

пологи

На Волині жінка народила доньку у «швидкій»

поховання військового

Трагічний Великдень: у переддень великого свята на Волині прощатимуться з Героєм Віталієм Лесиком

Yaktak Небо
відео

Про безмежність, мудрість і вічність: відомий співак з Волині Yaktak випустив нову колаборацію