Два місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром Паніним

Два місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром Паніним

У вівторок, 19 вересня, на Волині попрощалися із 22-річним Героєм Олександром Паніним.

Про це повідомили у Ратнівській громаді. 

Його, Захисника рідного дому, святої землі та усієї неньки України, 22-річного юнака Олександра Паніна вбила безжальна рука ворога.

«Материнський біль немає меж, слова теж втрачають сенс та просто губляться в потоці сліз і туги. Й саме небо плаче, що прийняло в обійми молодого воїна-захисника.

Життєва стежина Олександа Паніна обірвалась, але впевнені, він став Ангелом-охоронцем для родини, для нас, для України», - зазначаються у дописі. 

Два місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром ПанінимДва місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром ПанінимДва місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром ПанінимДва місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром ПанінимДва місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром ПанінимДва місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром ПанінимДва місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром ПанінимДва місяці тому тільки виповнилося 22: на Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром Паніним

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

Можливо зацікавить