Два місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм Шуміком

Два місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм Шуміком

У вівторок, 19 вересня, на Волині попрощалися із 23-річним Героєм Назарієм Шуміком.

Про це повідомляє храм Благовіщення Пресвятої Богородиці села Раків Ліс Камінь-Каширського деканату Волинської єпархії ПЦУ.

У Храмі Покрови Пресвятої Богородиці с. Нуйно ПЦУ було відслужено Чин відспівування та поховання Загиблого Захисника України – Шуміка Назарія Григоровича, 2000 року народження (жителя села Нуйно).

Герой, якому у липні тільки виповнилося 23, загинув 13 вересня під час виконання бойових завдань у районі населеного пункту Кремінна Луганської області.

Чин відспівування та поховання звершив Старший Декан Камінь-Каширського району митрофорний протоієрей Микола Смолярчук, настоятель храму протоієрей Іван Фатич та інше духовенство.

Бійця поховано на місцевому кладовищі села Нуйно.

Воїн мужньо боровся за істинну незалежність нашої неньки України, за її свободу, життя та територіальну цілісність. 

Два місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм ШумікомДва місяці тому виповнилося 23: на Волині попрощалися з молодим Героєм Назарієм Шуміком

Можливо зацікавить