Два прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря Огородніка

Два прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря Огородніка

У п'ятницю, 12 січня, на Волині попрощалися з двома Героями Сергієм Дидюком та Ігорем Огородніком.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Штаб-сержант Дидюк Сергій Віталійович, уродженець Ківерець, майже два роки провів у «гарячих» точках, боронячи рідну країну: Лисичанськ на Луганщині, Куп’янськ на Харківщині… Помер захисник 06.01.2024 року поблизу населеного пункту Борівське Харківської області.

На Ківерцівщину, «на щиті», Герой повернувся 12 січня 2024 року. Скорботний кортеж прослідував містом до села Сокиричі, до батьківської хати. Прощалися ківерчани з воїном-захисником, вклякнувши на колінах. Чин поховання у храмі Святих апостолів Петра й Павла с. Сокиричі здійснив о. Сергій Ковальчук. Поховали штаб-сержанта Дидюка Сергія Віталійовича з усіма військовими почестями на кладовищі с. Сокиричі.

Без батька залишилася трирічна донечка, овдовіла молода дружина, безутішним у своїм горі зостався посивілий батько. Але пам’ять про героя житиме вічно у серці рідних, близьких, друзів, побратимів і вдячних земляків.

Старший солдат Огороднік Ігор Євгенович народився та навчався у Ківерцях. З травня 2022 року мужньо боронив Україну від жорстокого ворога. Помер Огороднік І.Є. 04.01.2024 року в с. Лук’янівське Василівського району Запорізької області.

На рідну Волинську землю повернувся Герой «на щиті». Попрощалися рідні, побратими та односельчани з героєм у с. Прилуцьке, де проживав Огороднік І.Є. з сім’єю. Чин поховання здійснив протоієрей Василь Мураль у храмі Різдва Іоана Хрестителя с. Прилуцьке. Вшанували захисника й у рідних Ківерцях – скорботний кортеж люди зустрічали, схиливши голови.

Поховали Героя з усіма військовими почестями на Алеї Слави міського кладовища.

Безутішними залишилися батьки, дружина, діти. Пам’ять про Огородніка Ігоря Євгеновича у серцях вдячних земляків житиме вічно!

Два прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря ОгороднікаДва прощання в один день: на Волині в останню путь провели Героїв Сергія Дидюка та Ігоря Огородніка

Можливо зацікавить