Двоє волинських спортсменів показали високі результати у Бразилії

Двоє волинських спортсменів показали високі результати у Бразилії

У Бразилії проходять ХХІV літні Дефлімпійські ігри, у яких двоє волинських спортсменів показали високі результати. Про це пише голова Волинської обласної ради Григорій Недопад. 

13 травня в командній естафеті волинський спортсмен, заслужений майстер спорту Дмитро Вишинський, завоював друге місце і срібну медаль в командній естафеті на дистанції 200 метрів.

Також четверте місце виборов Колодій Олександр, заслужений майстер спорту України (стрільба кульова).

Двоє волинських спортсменів показали високі результати у Бразилії

Дефлімпійський рух - змагання спортсменів з інвалідністю, із порушеннями мовленнєво-слухового апарату, санкціоновані Міжнародним олімпійським комітетом як спортивні змагання найвищого рівня.

«Попри надважку ситуацію в країні, Україна перемагає, а наші спортсмени-дефлімпійці завойовують нові спортивні перемоги, демонструючи світу свій професіоналізм, вміння змагатися чесно і досягати найвищих успіхів. Підтвердження цьому – встановлення своєрідного історичного рекорду збірною України – цьогоріч українська команда виборола вже 129 медалей, з яких 56 золотих, 36 срібних та 37 бронзових. Як підсумок – перша позиція у медальному заліку», - йдеться в дописі.

Можливо зацікавить