Екопродукцію з волинських лісів представили на всеукраїнському форумі

Екопродукція з волинських консервних цехів ДП «Ліси України» знову у центрі уваги. Її представили на всеукраїнському форумі «Лісові ресурси: сучасні виклики та перспективи».
Про це повідомили у Поліському лісовому офісі.
Захід відбувся у Житомирі, в стінах «Житомирської політехніки».
Лісівники, бізнес, влада – мали можливість ознайомитися з традиційними продуктами та новинками. І переконатися, що ліс - не лише деревина.
Майже 100 найменувань екопродукції – мед, варення, консервовані гриби, овочі, березові соки. Натурально, корисно, зі смаком.
У ДП «Ліси України» бережуть та розвивають смачні традиції.
Серед представлених позицій є і новинки: крем-меди з вишуканими смаками та сублімовані ягоди, в яких збережено максимум користі.


Фірмові магазини «Лісовичок» – місце, де зустрічаються традиції та сучасність. Тут усе натуральне, смачне, справжнє. Волинська лісова продукція – візитівка регіону, яку знають далеко за його межами.
Де ще скуштувати?
Волинян запрошують до лісового ресторану «Явір» (Ківерцівське надлісництво) та рекреаційних комплексів «Лісовичок». Свіжий березовий сік, ягідний джем до млинців, запашний трав’яний чай. Атмосфера, смак, якість.
«Екопродукція – подарунок зі змістом. Медові та ягідні сувенірні набори стануть ідеальним презентом для друзів та партнерів з інших регіонів та закордону», - зазначають у дописі.
Читайте також:
- Мільйон у простого лісничого: на Волині викрили схему розкрадання лісу
- «Це моя третя рука, очі, вуха і ніс»: кінолог з Волині тренує собак для охорони держкордону
- Суд заборонив видобуток піску на території «Старовижівського Буковелю»