Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»

Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»

44-річного уродженця Луцька Анатолія Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради».

Про це пише Obozrevatel.

Він потрапив під шквал критичних коментарів від російських уболівальників після свого інтерв'ю про можливий перехід до «Спартака» у світлі трансферів гравців пітерської команди Фернандеса та Ізідора.

Тимощук заявив, що не збирається повторювати кроку колишніх гравців «Зеніту» і ніколи не піде працювати в московський клуб.

Ексфутболіст в інтерв'ю місцевим ЗМІ впевнено сказав, що «його позиція, що я ніколи не піду працювати до «Спартака», не змінилася».

Любителі футболу з Росії висміяли таку «принциповість» Тимощука, нагадавши йому про його сутність.

«Тимощук батьківщину продав, побіжить куди завгодно де йому більше запропонують», «Так, ти ж як флюгер. Де більше платять, там і будеш! Україну продав і не пікнув, а тут якийсь футбол», «Тимощук це просто втілення зради. Іуда», «Толі не звикати займати зручні позиції на полі і поза ним», - обурюються фани.

Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»

Також користувачі пишуть, що ніхто насправді нікого нікуди не кликав.

«Можна подумати його хтось кликав до «Спартака», уявив себе тренером крутим...» – пишуть у коментарях.

Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»Ексфутболіста з Луцька Тимощука в Росії назвали «іудою» та «втіленням зради»

Читайте також:

Можливо зацікавить