Фінал Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023: як проголосувати за волинян

Фінал Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023: як проголосувати за волинян

Розпочався перший етап голосування за переможця Національного відбору на Дитяче Євробачення - 2023. У фіналі змагатимуться й волиняни. 12-річний Денис Грищук родом з Нововолинська, що на Волині, проте тимчасово проживає в польському Любліні, виступить із піснею «Dance». А гурт з Луцька «3ʼbeauties» виконає композицію «Power of Love».

Щоб підтримати луцький гурт «3ʼbeauties» потрібно зайти на портал «Дія». На електронному сервісі послуги обрати категорію «Опитування» і проголосувати за №5.

Основний етап голосування відбудеться у неділю, 1 жовтня, о 18 годині за таким самим алгоритмом. Переможця визначатимуть за результатами голосування журі та глядачів. 

Луцький гурт «3ʼbeauties» визнано одним з найсильніших учасників конкурсу. У його складі: 13-річна Анна Ткач, 12-річна Владислава Волинець та 13-річна Олександра Коровицька. Наставником колективу є Інна Кириченко.

Для того, щоб проголосувати за нововолинця Дениса Грищука, необідно зайти на портал «Дія». На електронному сервісі послуги обрати категорію «Опитування» і проголосувати за №4.

Фінал Національного відбору відбудеться 1 жовтня у форматі онлайн-концерту у прямому ефірі на телеканалі Суспільне Культура.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить