Футболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордоном

Футболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордоном

Міністерство молоді та спорту України повідомило, що за час дії воєнного стану 317 спортсменів, тренерів та осіб зі спортивного персоналу прострочили дозволені терміни перебування за кордоном. Серед них футболіст з Волині - Артем Дудік.

У міністерстві зазначили, що за весь період дії в Україні воєнного стану, порушуючи вимоги законодавства, прострочили дозволені терміни перебування за кордоном 317 осіб, пише Інтерфакс Україна.

Зокрема, серед них футболісти Артем Довбик, Анатолій Трубін, Ілля Забарний, Михайло Мудрик та Артем Громов, Артем Дудік, Сергій Булеца, які грають у зарубіжних клубах.

Як повідомлялося, в Україні сім тренерів і тридцять сім спортсменів позбавлені п'ятдесяти чотирьох спортивних звань у 2022-2023 роках у зв'язку з довічною спортивною дискваліфікацією.

Футболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордономФутболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордономФутболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордономФутболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордономФутболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордономФутболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордономФутболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордономФутболіст з Волині прострочив дозволений термін перебування за кордоном

Довідково:

Уродженець села Черче Камінь-Каширської громади Артем Дудік - вихованець ДЮСШ луцької «Волині» з 2010 по 2014 рік провів у чемпіонаті ДЮФЛУ 70 матчів, забивши 46 голів. 24 липня 2013 року дебютував у юнацькій (U-19) команді «хрестоносців» у поєдинку з одеським «Чорноморцем». За молодіжну (U-21) команду дебютував 9 серпня того ж року в матчі проти харківського «Металіста».

2 березня 2016 року дебютував в основному складі «Волині» в домашній грі 1/4 фіналу Кубка України проти луганської «Зорі», а вже 6 березня дебютував у Прем'єр-лізі у виїзному матчі проти харківського «Металіста». Перший гол за «Волинь» забив 3 квітня на 91-й хвилині домашньої гри проти одеського «Чорноморця», установивши остаточний рахунок зустрічі — 1:1. 28 вересня 2016 року стало відомо, що Дудіком та його партнером по «Волині» Ярославом Дедою зацікавився донецький «Шахтар».

22 жовтня того ж 2016 року забив свій другий гол за «Волинь» у Прем'єр-лізі на 55-й хвилині домашнього поєдинку проти дніпровського «Дніпра. За підсумками цього туру Артем був уключений до символічної збірної за версією порталу «UA-Футбол». А вже наступного туру, 29 жовтня 2016 року, забив свій третій гол за «хрестоносців» на 25-й хвилині виїзного матчу в Сумах проти донецького «Олімпіка».

Влітку 2017 року, після того, як луцький клуб вилетів з Прем'єр-ліги, перейшов у донецький «Шахтар», де виступав виключно за резервну команду, в якій за півтора роки забив 8 голів у 32 матчах.

3 червня 2019 року підписав орендну угоду строком на один рік з білоруським клубом «Слуцьк». Відіграв за цю команду один рік. Зіграв 27 матчів, забив 4 голи, після чого 13 січня 2020 року був орендований «Маріуполем» до кінця сезону 2019/20, зігравши за цей час за приазовців лише один матч у Прем'єр-лізі та один - у кубку.

У серпні 2020 року підписав дворічну угоду з клубом «Сандеція» з другого за рівнем польського дивізіону.

20 серпня 2022 року став гравцем харківського «Металіста 1925».

У 2023 році виїхав з України та 3 березня став гравцем аматорського клубу «Барич» (Сулув) - середняка групи «Схід Нижньої Силезії» п'ятого дивізіону чемпіонату Польщі.

Читайте також:

Можливо зацікавить

«Кинджали» - на захід: на Волині дві години тривала повітряна тривога

«Кинджали» - на захід: на Волині дві години тривала повітряна тривога

Василь Максимюк, день народження, Волинь

27 квітня: хто з волинян святкує День народження

Весілля
фото

14 років разом: на Волині побралися переселенці з Донеччини

журналістка війна

Чоловік зараз захищає Україну: на Волині прощатимуться із журналісткою-Героїнею Аллою Пушкарчук

корупція митниця Волинь

Гучна справа про контрабанду на пів мільярда: винесли вирок чоловіку співробітниці Волинської митниці

війна Волинь

На Волині військові відкрили вогонь по авто, яке не зупинилось на блокпосту

ЗСУ поляки війна

На волинському пункті пропуску польські митники не пропускають автівки для ЗСУ: чи так це насправді

VOLYNPRYRODRESURS

КП «Волиньприродресурс»: відповідальний підхід до видобутку та охорони довкілля

війна Волинь

Загинув унаслідок ворожого штурму: на Волині прощатимуться із Героєм Валерієм Петльовським