Героїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїну

Героїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїну

У п'ятницю, 23 лютого, на Волині відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки в честь загиблого Героя, Вячеслава Зуба  - командира машини першого механізованого відділення, старшого сержанта, який героїчно загинув 21 червня 2023р. поблизу села с. Діброва Сєверодонецького району Донецької області, захищаючи територіальну цілісність України.

Про це повідомляє Берестечківська громада.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні рідні, друзі загиблого, однокласники, представники влади, педагоги, учні та небайдужі жителі громади.Урочисте відкриття розпочалось із звучання Державного Гімну України.

Честь відкрити пам’ятну дошку, встановлену на будівлі навчального закладу, була надана дочці Марʼяні та сину Героя Олександру.

Настоятель Свято-Михайлівського храму с. Смолява о. Андрій Лотоцький відслужив чин заупокійної панахиди та освятив меморіальну дошку.

Зі скорботними словами до присутніх звернулися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів- начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Берестечківської міської ради Валентина Залевська, директор ЗЗСО Горішненський ліцей Марія Маслічук, перша вчителька Героя Бляхарчук Ольга Володимирівна та донька Марʼяна, і син Олександр.

Після чого учасники заходу поклали квіти, низько схиливши голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

Героїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїнуГероїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїнуГероїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїнуГероїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїнуГероїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїнуГероїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїнуГероїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїнуГероїчно загинув на Донеччині: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому воїну

Читайте також:

Можливо зацікавить