Головні прем'єри тижня у кінотеатрах Луцька

Головні прем'єри тижня у кінотеатрах Луцька

Цього тижня в українських кінотеатрах відбувся показ кількох найочікуваніших кінокартин та мультфільмів року: «Залишайся Онлайн», «Велетні Ла-Манчі», «Ґодзілла та Конґ», а також багатьох інших. У прокаті з'явилися новинки, здатні зацікавити глядачів із різними смаками. Огляд фільмів цього тижня був представлений на META.UA.

На вибір доступні українські та закордонні фільми. Глядачі зможуть оцінити різні сюжети, починаючи зі зворушливих мелодрам, закінчуючи динамічними бойовиками – як приклад варто взяти такі стрічки, як «Пам'ять Кохання» та «Хітмен». Остання справа».

Кінофільми тижня

Ґодзілла та Конґ: Нова імперія

Новини кіно в Україні вже багато писали про фільми популярної франшизи, де двоє жахливих монстрів упродовж тривалого часу намагалися усвідомити, хто з них є справжнім королем чудовиськ. Після чергового поєдинку, герої вирішили залишити непорозуміння у минулому – Ґодзілла вирушив до Антарктиди, щоб піти у сплячку, а Конґ став правителем власного царства у Порожній землі.

Проте поява нового монстра поклала край ідилії в житті титанів. Тепер їм доведеться об'єднатися, щоб уберегти всю планету від знищення жахливим криптидом – з його міццю буде нелегко впоратися, тому головним героям належить не тільки вступити в небезпечну сутичку, а й розкрити таємниці острова Черепа.

Кіллер Іде Геть

У професійного кілера Нокса є одне бажання – забути всі злочини, скоєні в молодості. Саме тому він живе максимально тихим і непримітним життям, не спілкуючись практично ні з ким. Але під час чергового візиту до лікаря, він дізнається, що має рідкісну форму прогресуючої деменції, яка стрімко руйнує його пам'ять.

Незважаючи на те, що у чоловіка залишається дуже мало часу, щоб довести всі свої справи до кінця, він стикається з новою проблемою – зустрічає на порозі свого будинку закривавленого сина, з яким він не спілкувався протягом довгих років. Тепер йому належить докласти величезних зусиль, щоб урятувати родича від переслідування корумпованої поліції, не піддаючись впливу тяжкого психічного розладу.

Пам'ять Любові

Головна героїня, Сільвія, є соціальною працівницею і живе гранично простим, рутинним життям. Усі її справи чітко сплановані. Повертаючись додому з роботи, вона закривається у власній квартирі за чотирма замками. Згідно з сюжетом, тихій і спокійній дівчині доведеться зустріти Сола – товариського хлопця, який постійно потрапляє в дивні ситуації.

Його спосіб життя настільки специфічний, що юнак часто не пам'ятає подій, що відбулися з ним лише кілька годин тому. Пару зближує просте непорозуміння, що змушує повірити, що ці двоє – не просто незнайомці один для одного.

 

Можливо зацікавить