Готові до найгіршого: на Волині ЗСУ нарощують тренування біля кордону із Білоруссю

Готові до найгіршого: на Волині ЗСУ нарощують тренування біля кордону із Білоруссю

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна цілком усвідомлює ризики з боку Білорусі та військових, які там базуються. А розвідка постійно відстежує ситуацію в республіці та готується до найгіршого сценарію.

Поки Україна спостерігає за тим, що відбувається по той бік кордону, - йдеться у сюжеті ТСН.

А українські збройні сили, які обороняють північно-західні рубежі нарощують тренування підрозділів. Бійці Волинської бригади тероборони готові ефективно захистити рідну українську землю від непроханих гостей.

Як це відбувається – дивіться у сюжеті:

Читайте також:

  • До Білорусі продовжують прибувати особовий склад, озброєння, військова та спеціальна техніка збройних сил Росії у межах розгортання спільного регіонального угруповання військ.
  • 8 січня, о 13:00 на залізничну станцію Барановичі-Поліські прибув ешелон з технікою та особовим складом ЗС Росії.
  • Українці повинні бути готові до будь-якого розвитку подій, зокрема і ще одного нападу окупантів з Білорусі. Але попереджати офіційно про новий масштабний наступ було б некоректно, оскільки ворог має кілька сценаріїв і ухвалює рішення перед самою його реалізацією.
  • Росія розташувала ядерну зброю в Білорусі.
  • Диктатор Росії Володимир Путін усіляко схиляє білоруського диктатора Олександра Лукашенка прямо доєднатися до війни проти України. Найреалістичнішим є той розвиток подій, що 2023 року російські війська завдадуть ще одного удару по Україні з території Білорусі, можливо, вже за участю частини військ Лукашенка, щоб таким чином втягнути РБ у війну.

Можливо зацікавить