Готовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинку

Готовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинку

У Шацьку продається новобудова з готовим бізнесом.

Оголошення опублікували на сайті OLX, пише Район.Шацьк.

У Шацьку на Волині, за 100 метрів від озера Світязь, на продаж виставлено сучасний комфортабельний комплекс «Forest.Park. Гряда». База відпочинку, здана в експлуатацію у червні 2021 року, пропонує все необхідне для комфортного та незабутнього відпочинку.

Комплекс розрахований на 56 осіб та має 23 номери, серед яких є двомісні та тримісні сімейні номери. Кожен номер оснащений сучасними зручностями, включаючи санвузол з душем та туалетом. Загальна площа будинку становить 450 кв. м., розташованих на двох поверхах.

На території бази є загальна їдальня на 30 осіб та кухня, оснащена необхідною технікою. Стоянка під відеонаглядом забезпечує безпеку автомобілів гостей. Територія огороджена парканом, облаштована бруківкою, має п'ять зон відпочинку та мангальну зону, а також окремий кран з водою на вулиці.

Крім того, до комплексу входить магазин розливного пива зі всім необхідним обладнанням. Загальна площа ділянки становить 0,9 га.

Цей комплекс є відмінним вибором для тих, хто шукає готовий бізнес з усіма вигодами та вигідним розташуванням біля озера Світязь.

Вартість відпочинкового комплексу 14,4 мільйона гривень або 350 тисячі доларів.

Готовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинкуГотовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинкуГотовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинкуГотовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинкуГотовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинкуГотовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинкуГотовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинкуГотовий бізнес: на березі озера Світязь продають базу відпочинку

Читайте також:

Можливо зацікавить