Говорив російською і вимагав 5 мільйонів: деталі «замінування» коледжу у Луцьку. Відео

Говорив російською і вимагав 5 мільйонів: деталі «замінування» коледжу у Луцьку. Відео

У четвер, 23 листопада з'явилася інформація про замінування Луцького кооперативного фахового коледжу Львівського торговельно-економічного університету. 

Як повідомила директорка навчального закладу, вранці 23 листопада у коледж зателефонував невідомий чоловік і вимагав перекинути чималу суму грошей на картку – інакше погрожував підірвати приміщення, - пишуть Волинські новини з посиланням на сюжет каналу Аверс.

«Замінування не було. Був телефонний дзвінок від невідомого, який спілкувався російською мовою і вимагав сплатити йому на картку Монобанку 5 мільйонів гривень. Він телефонував на стаціонарний, у прийомну коледжу. Ми ж одразу зробили виклик на 102 в поліцію», – прокоментувала директорка Луцького кооперативного фахового коледжу Олена Цвек.

На місці події працювала слідча група, студентів евакуювали. Згодом стало відомо: вибухотехніки нічого не знайшли. Нині доволі часто у різні установи й заклади Луцька надходять фейкові повідомлення про замінування. Уже неодноразово «мінували» і Луцьку міську раду, і будівлю Волинської обласної ради, псевдомінування регулярні і в ТРЦ Порт City тощо.

Читайте також:

Можливо зацікавить