«Хотів потролити руськіх»: фанат Росії з Луцька записав відео з виправданнями

«Хотів потролити руськіх»: фанат Росії з Луцька записав відео з виправданнями

Прихильник «руського міра» із села Боратин Луцького району Юрій К., якого викрила українська блогерка Свята Джавеліна, записав відео із виправданнями

Відео він опублікував у ютубі у неділю, 11 червня. 

Нагадаємо, чоловік переконував блогерку, що по цивільних об'єктах стріляють українці. Також він тримає вдома георгіївську стрічку і чекає «визволення», щоб повернутися в СРСР.

У відеозверненні Юрій К. стверджує, що він не підтримує Росію, а зайшов у відеочат, щоб пожартувати із росіян. 

«Слава Україні, дорогі українці. Склалася в мене доволі неприємна ситуація. Напевно, багато з вас бачили відео під назвою «Колаборант із Луцька». Спробую пояснити, що сталося. Всі ми любимо тролити руськіх. Так само я зайшов в чат-рулетку, натрапив на співрозмовницю, вона назвала себе жителькою Москви. Тролити почав з того, як видно на відео, із фраз, які люблять слухати руські. Вкінці відео мав завершити тим, що ми кажемо їм «Слава Україні» і в них буде «взрив мозку». Але співрозмовниця, набравши контенту, який їй потрібен, вчасно «злилася» і вийшов тролінг не в мою сторону. Тому, браття і сестри, хто бачить у мені якогось колаборанта чи сепаратиста, скажу вам - ні. Я завжди був українцем, є і буду. Підтримував наших солдатів Збройних Сил України не лише після 24 лютого 2022 року, а й з початку вторгнення з 2014 року, з перших боїв під Волновахою. Тому хто бачить образу у моїх словах, прошу щиро вибачити, хто поставився з розумінням - дякую. У подальшому хочу сказати тим, хто любить тролити - будьте обережні, тому що дана особа виявилася із Києва і це подібне навіть на підставу. Ще раз прошу вибачення, дякую всім за увагу. Слава Украіні, слава нашим Збройним Силам, нашим воїнам, смерть русні, Слава нашим Героям», - сказав чоловік.

Читайте також:

Можливо зацікавить