«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку

«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку

Компанія «Укрпошта» до 10-річчя війни з Росією та до другої річниці повномасштабного вторгнення підготувало спеціальний поштовий блок «І буде весна!». Зокрема, сьогодні, 23 лютого 2024 року, у Луцьку відбулося погашення нової марки. 

Серед учасників заходу – заступниця голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Вікторія Левчук, - повідомили у Волинській ОДА.

«Цей блок із чотирьох марок дуже символічний, адже демонструє героїчну боротьбу українського народу впродовж останніх десяти років. І кожен українець зараз, насамперед, відчуває безмежну вдячність Збройним силам України, – розповідає Вікторія Левчук. – На марках зображено одруження медиків-волонтерів, тому що любов долає будь-які перешкоди, руки піхотинця, бо добро найсильніше, фото з Азовсталі, адже світло завжди перемагає темряву. І так, як щороку приходить весна, так і Перемога обовʼязково буде наша. Бо на нашому боці любов, світло і добро».

Слід зазначити, що на поштовому блоці «І буде весна!» відтворено одні з найвідоміших та знакових світлин воєнного часу. Серед них: «Захоплення аеропорту «Бельбек», «Світло переможе!», «Кохання не спинити!» «Руки піхотинця».

Тираж блоку – 250 000 примірників, вартість – 90 грн. Тираж конверта «Перший день» – 50 000 примірників. Випуск також містить художній конверт, 4 картки, презентаційну папку і сувенірну рамку.

Дизайнер поштового блоку, карток, конвертів та штемпелів — Володимир Таран.

«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку«І буде весна!»: нову символічну марку Укрпошти можна придбати у Луцьку

Читайте також:

Можливо зацікавить