Іспанія з шедеврально обіграла Францію та потрапила до фіналу Євро-2024

Євро-2024: Іспанія  обіграла Францію

Збірна Іспанії здолала національну команду Франції в першому півфінальному матчі Євро-2024 з футболу. Зустріч на «Альянц Арені» у Мюнхені завершилася з рахунком 2:1.

Про це пише ТСН

Команда Дідьє Дешама вийшла вперед уже на 9-й хвилині поєдинку. Рандаль Коло Муані ударом головою замкнув навіс Кіліана Мбаппе з лівого флангу штрафного майданчика.

«Червона фурія» відігралася на 21-й хвилині. Ламін Ямаль розкішним ударом з-за меж штрафного відправив м'яч точно у дальню «дев'ятку».

Завдяки цьому вихованець каталонської «Барселони» встановив рекорд. У віці 16 років та 362 дні Ямаль став наймолодшим автором гола в історії чемпіонатів Європи.

А вже на 25-й хвилині команда Луїса де ла Фуенте повела в рахунку. Дані Ольмо виграв підбирання в карному майданчику «Ле Бле», обіграв Орельєна Чуамені та пробив у дальній кут – Жуль Кунде намагався заблокувати, але зрізав м'яч у власні ворота.

Більше в цьому матчі голів забито не було. Французи намагалися відігратися, але Іспанія грамотно оборонялася, подекуди організовуючи небезпечні контрвипади. У підсумку підопічні де ла Фуенте без зайвих нервів втримали переможний результат.

Читайте також:

Можливо зацікавить